CAMPANII

Teatrul poate conecta lumi, are acest har. Mai mult decât atât, teatrul va fi mereu orientat spre ideea de a face bine omului, oamenilor și, de ce nu, omenirii.

În cele din urmă, credem în valențele de implicare socială și de omenie pe care această artă le conține în mod intrinsec și ne străduim să-i sporim din exprimarea acestor valențe.

Simțim că mare parte din arta la care noi contribuim nu ar fi nimic fără această misiune universală, mai ascuns sau mai explicit formulată: a face binele.

Înțelegem implicarea nu doar prin transmiterea de idei sau valori în societate. Înțelegem implicarea prin acțiuni concrete.

Turneul Bucuriei - Spectacole de teatru pentru copiii din medii defavorizate

Ne dorim să aducem bucurie prin spectacolele noastre. În cadrul acestui proiect, ne-am propus să direcționăm bucuria spectacolului de teatru spre copiii din medii defavorizate, spre copiii aflați în suferință în spitale sau centre de plasament.

Ateliere de dezvoltare prin teatru pentru copiii din medii defavorizate

Aceste ateliere sunt un mod informal de a-i educa pe cei mici prin transmitere, nu atât de cunoștințe cât de valori, prin a le zidi în ei încrederea cu care să lupte în fiecare clipă împotriva fricii, a anxietății, a greului lumii.

NEWSLETTER

Ne bucurăm să fii în comunitatea noastră :)

Abonează-te