Termeni și condiții

  1. Utilizarea site-ului presupune acceptarea termenilor si conditiilor detaliate mai jos. Ne rezervam dreptul de a aduce modificari acestor prevederi fara notificare.
  2. Completarea formularului de contact si abonarea la newsletter necesita ca informatiile furnizate de tine sa fie corecte. In caz contrar, nu te vom putea contacta pentru a-ti furniza informatiile solicitate.
  3. Informatiile, comunicatele si comentariile continute de site au doar caracter informativ. Ne rezervam dreptul de a retrage sau modifica in orice moment acest tip de date.
  4. Accesul pe site este gratuit. Site-ul ofera acces limitat, in scop personal. Societatea noastra nu permite utilizatorului sa aduca modificari de orice fel in site, sa reproduca partial sau integral site-ul, sa copieze, sa vanda sau se exploateze site. Rolul website-ului este de a crea un suport informativ, continand atat prezentari ale serviciilor proprii, cat si ale colaboratorilor sai.
  5. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora, si ale Legii nr. 506/2004 privind protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, societatea noastra promite sa administreze in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizatori. Prin Termeni si Conditii, utilizatorii sunt informati ca datele personale pe care le furnizeaza sunt prelucrate in scopul furnizarii conditiilor optime a serviciilor pe internet, a serviciilor de furnizare de bunuri si servicii, a serviciilor de reclama, marketing si publicitate si statistica. Colectarea datelor cu caracter personal se face exclusiv in scopul tinerii unei evidente despre folosirea site-ului. Conform Legii nr. 677/2001, utilizatorii beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor personale care ii privesc, dar si sa solocite stergerea lor.
  6. Termenii si conditiile se adreseaza/aplica tuturor utilizatorilor site-ului. Site-ul poate contine linkuri spre alte pagini. Nu ne asumam responsabilitatea pentru continutul si termenii de utilizare a oricarui alt site.
  7. Site-ul se adreseaza persoanelor de toate varstele. Utilizarea acestuia implica faptul ca ati citit si va exprimati acordul pentru termenii si conditiile detaliate.

NEWSLETTER

Ne bucurăm să fii în comunitatea noastră :)

Abonează-te